Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyorsan elkészíthető sminkek

2010.11.19

Hidratálás után 1-2 perccel vigyél fel alapozót az arcodra. Egyenletesen kend el a hajtöveknél és a nyaknál is, nehogy átmenet legyen a bőröd és az alapozó színe között. Ezután a problémásabb helyekre például a szem alá, vagy pattanásokra és apró bőrhibákra használj korrektort, esetleg porpúdert. Ezt követően vigyél fel a szemhéjadra világos, pasztellszínű szemhéjpúdert. Estefelé például bulikra már sötétebb vagy élénkebb színt is használhatsz. A szemedet hangsúlyossá teheted, ha a szempillák tövénél ,alul és felül kihúzod a szemed a hajad színével megegyező szemceruzával. Ezután használj barna vagy fekete szempillaspirált, így szemeid nagyobbnak tűnnek majd. Egy kis szájfényt vagy pasztell színű rúzst használj befejezésként.

A hollywoodi smink már-már lerágott csontnak számít, mi viszont az mondjuk, ennél nincs gyorsabb, de annál exkluzívabb megoldás.  A száj hangsúlyozása ilyenkor dominál, a szem inkább egyszerű, visszafogott marad. Bátrabbak használhatnak szemceruzát vagy tust a drámaibb hatás elérésre.

Lila, zöld, sárga vagy kék. Legyünk idén télen kolibrik, és ne féljünk használni a paletta színeit. A szürke hétköznapokat feldobva, főleg sötét ruhákhoz passzol. Ezúttal csak a szemünket emeljük ki a kedvenc árnyalatunkkal. A száj színtelen marad, mindössze ajakfényt használjunk. Érdemes ilyenkor a szemöldököt jobban hangsúlyozni, ezzel ugyanis elnyomjuk a sablonosságot

Ősszel megszokhattuk, hogy minden barna. Ugyan már csak a pirított gesztenye emlékeztet minket az elmúlt évszak színére, mi mégsem hanyagolhatjuk el ezt az előnyös árnyalatot. Könnyedén felvihető, nem kell vele sokat bajlódni. Ráadásul szinte kivétel nélkül mindenkinek jól áll.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.